Så här går det till

Offertförfrågan

Kontakta oss gärna med ett mail och berätta hur vi kan hjälpa dig att förverkliga dina idéer. Har du en bild, skiss eller ritning får du gärna bifoga den. Det hjälper oss att snabbare bilda oss en uppfattning om vad du önskar.

Kontrollmätning / prisförslag

Baserat på din förfrågan och några kontrollfrågor kan vi oftast lämna offert härifrån. Vid större projekt eller där vi vill och behöver diskutera oss fram till lösningar besöker vi dig gärna på plats innan vi lämnar offert, allt syfte att kunna förstå dina behov och kunna ge dig en så exakt prisbild som möjligt.

Delbetalning

Efter godkännande av offert och innan projektstart så skickar vi en delfaktura vid större projekt. Läs gärna mer om detta under allmänna villkor.

Tillverkning

All produktion och slutbehandling sker i vårt snickeri på Betselgatan 1 i Malmö. Du är självklart välkommen till oss för att se hur arbetet fortskrider.

Leverans & montering

Är inget annat avtalat hämtas din beställning på vår verkstad. Är montering beställd så levererar och monterar förstås vi. Läs gärna mer om detta under allmänna villkor. 

Betalning

Efter slutfört arbete skickas en slutfaktura. 
Ev. ROT-avdrag kan göras enligt reglerna om detta.

Läs mer

Läs mer under Allmänna villkor.

Hör av dig!

Kontakta oss gärna och berätta hur vi kan hjälpa dig att förverkliga dina idéer.

Har du en bild eller en skiss får du gärna bifoga den. Det hjälper oss att snabbare bilda oss en uppfattning om vad du önskar.

Kontakta oss